VALİ CENGİZ GENÇMÜSİAD'IN KONUĞU OLDU

Genç MÜSİAD'IN geleneksel olarak düzenlediği ‘'Tecrübe Paylaşım Toplantılarının' 'bu haftaki konuğu Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz oldui.

Gündem 10.02.2014 14:42:16 0
VALİ CENGİZ GENÇMÜSİAD

 

     Genç MÜSİAD’IN geleneksel olarak düzenlediği  ‘’Tecrübe Paylaşım Toplantılarının’ ’bu haftaki konuğu Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz oldui.

MÜSİAD  Mardin şubesi toplantı salonunda gerçekleşen  toplantıya MÜSİAD  Mardin Şube Başkanı Mehmet  Ali  Dündar, Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Nurettin Kassap, Genç MÜSİAD Mardin Şube Başkan’ı  Veysel  Öndeş ile genç MÜSİAD üyeleri katıldı.

      Toplantının konuğu olan Mardin Valisi Dr. Ahmet Cengiz MÜSİAD’a davetinden dolayı teşekkür ederek genç  iş adamlarıyla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Vali Dr. Ahmet Cengiz kendi yaşamından ve çalışma hayatından örnekler vererek  yaşadığı  tecrübeleri  Genç MÜSİAD üyeleri ile paylaştı.

      Vali Cengiz ‘’şahsım ve Valilik olarak girişimciliğe büyük önem vermekteyiz. MÜSİAD’ın elliye yakın genç üyesinin Mardin ekonomisine katkı yapmak için yoğun çaba harcadıklarını memnuniyetle gözlemlemekteyim. Gençlerimizin ekonomiye katkılarının artarak devam etmesi için sosyal özeliklerinin gelişmesi gerekmektedir. Bu konuda benim gençlere tavsiyem prensip sahibi olmalarıdır. Sağlam bir gelecek için gençlerimizin vizyon sahibi olmaları ve bazı kriterleri  kendilerine  şiar yapmaları önemlidir. Benim önerim gençlerimizin 5s,3d ve 1e diye adlandırdığım başarı formülüne sadık kalmalarıdır. Sevgi, saygı, sadakat, sabır ve sempatiği içeren 5s ile disiplin, danışma ve dayanışma olan 3d ve düzenli bir aile hayatı(sağlam bir evlilik) insanı başarıya götüren en önemli kriterlerdir.’’ Dedi.

 

         Toplantıda söz alan MÜSİAD Mardin Şube Başkanı Mehmet Ali Dündar  MÜSİAD’IN girişimciliğe verdiği önemi  dile getirdi. Dündar  ‘’MÜSİAD olarak ülke çapında ve dünyada iki binden fazla genç iş adamı üyemiz bulunmaktadır. Gençlerin ekonomik yaşama hazır hale gelmesi ve ticarete entegrasyonlarını artırmak için çalışmalar yapmaktayız. Bu alanda Genç MÜSİAD Mardin Şubesi  en başarılı şubelerimizdendir.’ ’dedi.

Toplantıda söz alan Genç MÜSİAD ,Şube Başkanı  Veysel Öndeş  tecrübe paylaşım toplantılarının girişimcilerimize kattığı değere değinerek, Vali Cengiz’e katılımlarından dolayı teşekkür etti. Öndeş ‘’Sayın Valimizin bugün bizlerle tecrübelerini  paylaşmak için bulunması biz gençler için onur vesilesidir. Değerli büyüklerimizin tecrübe paylaşımları ve önerileri geleceğimize yönelik bir vizyon oluşturmamız açısından önem taşımaktadır. Genç MÜSİAD Mardin Şubesi olarak elli üyemizle beraber Mardin’de ki girişimciliği geliştirme ve artırma alanında çalışmalar yapmaktayız. Bu tür toplantılarda elde ettiğimiz izlenimlerimizi, başarı formüllerini yaşantımıza yansıttığımızda başarının anahtarını da elde etmiş oluruz düşüncesindeyiz.’’ dedi.

Tecrübe paylaşım toplantısı plaket takdiminin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90